top of page
8B05FDB1-8ACA-42A3-B029-9EB6B4EDEC85.jpg

TRAININGEN 

TOTAL TALENT ACADEMY

Bij de TTA willen wij iedere speler de maximale leeromgeving kunnen bieden, dit doen wij door een zeer divers scala aan pakketten aan te bieden. Ook is het mogelijk om in plaats van de gehele cyclus (5 of 10 trainingen) 1 enkele training mee te doen. Zo nu en dan kan het voorkomen dat er een aangepaste cyclus plaats zal vinden, dit zal dan tijdig gecommuniceerd worden.
Bij iedere training staat jouw doel centraal , wij werken volgens de TTA methode aan de door jouw gestelde doelen en dromen. Om vervolgens op elk denkbaar gebied te ontwikkelen. Meer informatie vind je hieronder.
 

INFO OVER PAKKETTEN:​

 

REGULIERE TRAINING

60-75 minuten 
De reguliere TTA trainingen zullen iedere zondag plaatsvinden, tijdens deze trainingen werken wij aan de hand van 5 oefeningen aan je doelen. Dit doen wij in groepjes van 6 tot 8 spelers. Deze worden uiteraard samengesteld op leeftijd, niveau en wensen. 

Er is keuze uit de pakketten van: 1 training, 5 trainingen of 10 trainingen. Dit zal gaan volgens de vaste data, welke staan benoemd bij het aanmeldformulier  

PRIVE TRAINING:

60 minuten

De TTA prive trainingen zijn individueel ingericht, zo kunnen wij nog meer aandacht geven aan o.a. handelingen, keuzes en mindset van de speler. Er zal volgens speciaal voor jouw doel ingerichte oefeningen worden getraind. Dit samen met momenten van evaluatie, maakt het de ideale setting om nog beter aan jezelf als totale voetballer te werken.

Er is keuze uit: 1 op 1 training & Small group trainig (tot 4 spelers) hierbij mag je zelf aangeven hoeveel trainingen je wilt en op welke dagen je wilt trainen.

DATA:

ZELF OP TE GEVEN

(VRIJDAGEN EN/OF ZONDAGEN)

HOE WERKT HET?

Scroll naar beneden en je ziet 2 opties: reguliere training en prive training. Kies de optie welke jouw voorkeur heeft en vul het formulier in. Vervolgens krijg je van ons een bevestigingsmail met daarin alle benodigde info, vanuit daar start jouw weg naar totale ontwikkeling!

 

HUIDIGE CYCLUSSEN:

HC&FC VICTORIA (HILVERSUM)

 

SOON MORE...

367F1D1B-7B25-49B7-A900-36C863DD1304.jpg
bottom of page