top of page

'VOETBALKAMP DE VECHT BY TTA' GROOT SUCCES!


De eerste editie van het door Total Talent Academy georganiseerde voetbalkamp in Loenen aan de Vecht zit erop. Het waren 3 dagen vol toffe belevenissen, waarbij ruim 30 jongens en meiden lekker konden voetballen met veel plezier.Iedere dag had een speler als thema: wil je dribbelen als Frenkie? of toch liever scoren als Memphis? zo kreeg ook het ontwikkelen van spelers een plek tijdens deze dagen. Elke speler was voorzien van een mooi oranje shirt. Na de feestelijke opkomsten in de ochtenden werd er daarna fanatiek getraind.


Na een heerlijke lunch, werden er in de middagen altijd fun games georganiseerd, denk hierbij aan: bingo, prijzenrace en een interactieve (video) quiz...

De laatste gedeeltes van de dag stonden weer volop in het teken van voetbal. Zo hadden wij heuse challenges, speelde wij footgolf en deden wij voetbaltests. Hierna sloten wij de dag af met een prijsuitreiking.De laatste dag was de feestelijke FUNdag, een dag met heerlijk weer en vol... Waterpret! Zo Kwamen er 2 luchtkussens bestaande uit: tobbedansen en luchtkussen worstelen, ook was er een estafette race in mega broeken.
Al met al een enorm geslaagde editie waarbij wij TTA staf hebben genoten van het enthousiasme van de kinderen.

Wij willen SV de Vecht bedanken voor hun hulp en het vertrouwen. Tot de volgende editie! (houd onze kanalen goed in de gaten...)

bottom of page