top of page

EERSTE SOCCER CLINIC TTA BIJ HC&FC VICTORIA


Aanstaande vrijdag 21/10 is het dan zover... De eerste editie van de TTA Camps & Clinics bij HC&FC Victoria in Hilversum. Het zal een dag worden vol toffe activiteiten, denk hierbij aan: de TTA Skillz, 3v3 Champions League & Middag Mini Games...


Naast al het bovengenoemde bestaat de dag uiteraard uit enorm veel activiteiten! Het gehele schema is hier te zien.


WAT IS ER NIEUW?

De Soccer Camps is concept wat Victoria jarenlang zelf heeft gedraaid vanaf heden is er een samenwerking met Total Talent Academy.

Tijdens de Camps/Clinics, georganiseerd door TTA zullen de identiteit en sfeer van de camps afgelopen jaren hetzelfde blijven, maar zal het concept een mooie vernieuwing doormaken op inhoudelijk gebied.

Ook brengt deze samenwerking een praktisch voordeel met zich mee: het aanmelden is makkelijker en kan nu ruimer van tevoren. Via de site van TTA is het dus mogelijk om (na deze editie van de clinics) alle geplande activiteiten te zien en daarvoor aan te melden.


LAATSTE KANS OM AAN TE MELDEN!

Kom jij een hele dag van 09:30-16:00 uur lekker voetballen, plezier maken en een onvergetelijke dag beleven? Dit en nog veel meer kan op vrijdag 21/10 bij HC&FC Victoria, waar ism Total Talent Academy een voetbal clinic georganiseerd zal worden vol met te gekke activiteiten! Zorg dat je nog snel op de link hieronder klikt en je nog inschrijft, want...

VOL=VOL
bottom of page