top of page

10 trainers van FC Weesp ronden CDP af!

Bijgewerkt op: 8 jul. 2022


8 van de 10 cursisten poseren trots met hun zojuist behaalde certificaatAfgelopen 3 maanden heeft de TTA de 'Coaches Development Plan' cursus georganiseerd bij FC Weesp. 10 enthousiaste en ambitieuze jeugdtrainers namen deel hieraan, en met succes: allen zijn zij geslaagd voor deze opleiding.


Tijdens deze 8 bijeenkomsten durende cursus hebben de trainers veel facetten van het opleiden en het voetbal meegekregen. Denk hierbij aan: het inrichten van oefenvormen, het stellen van doelen en het schematisch uitwerken van een seizoen. Dit werd geleerd middels theorie en praktijk sessies die elkaar afwisselde gedurende een 2,5 uur durend avondprogramma.
Links: Steyn Akkerman legt de cursisten tijdens een theoriesessie uit welke elementen tot een oefenvorm behoren. Rechts: de cursisten kijken toe hoe een van hun mede cursisten training geeft aan een O11 oefengroep.Deze groep trainers was naast ambitieus en leergierig ook nog eens heel jong, iets wat veel moois laat zien voor de toekomst van FC Weesp. Er loopt een groep met zeer talentvolle trainers rond, die de club zeker tot een nog hoger niveau kunnen gaan leiden.


Namens TTA: gefeliciteerd met het behalen van jullie certificaat! En maak er wat moois van in de toekomst!Boven (vlnr): Ferron, Gianni, Zef en Kjeld. Onder (vlnr): Aveline, Levi, Lars en Jesse. Niet op de foto: Sidney en Tim

bottom of page