top of page

WAT IS TTA DREAM EVENT?

Dream Event is ontstaan uit het streven van Total Talent Academy om totaal op te leiden. Met totaal opleiden bedoelen wij dat we spelers op elk denkbaar gebied willen ontwikkelen. Dit houdt dus ook in dat elke speler de kans verdient te krijgen om zijn of haar droom te kunnen verwezenlijken.
Tijdens TTA Dream Event is deze kans er! Een kans om stappen richting deze droom te zetten. Op deze unieke en onvergetelijke voetbalmiddag krijgt elk kind de ruimte om te ontwikkelen met plezier, beleving en leergierigheid. Dit zullen wij doen tijdens verschillende activiteiten, denk hierbij aan: een clinic, voetbaltests, challenges en entertainment.

Zo kan elk sportend kind, op elk niveau, met veel fun werken aan zijn of haar droom. Precies waar TTA zo achter staat...
16F374A5-C061-43E9-BEA4-A63BB2C9D65F.jpg
Logo icoontje zonder tekst.PNG

TOTAL
TALENT

ACADEMY

DREAM EVENT

Logo icoontje zonder tekst.PNG

VOORBEELD SCHEMA:

11:45-12:00

INLOOP + OPENING

Vanaf 11:45 uur is de poort geopend, er is vanaf dan gelegenheid om alvast een balletje te trappen. Om 12:00 uur openen we het Dream Event en zal er een warming-up gedaan worden.

12:00-13:00

CLINIC + WERKWIJZE DEMO (OUDERS)

De clinic zal gaan volgens de TTA visie: spelers kunnen zich er totaal ontwikkelen en alle facetten zullen aan bod komen: techniek, motoriek, inzicht, mentaliteit etc. Deze training zal gegeven worden in aanwezigheid van een 'special guest' van FC Utrecht.
Tegelijk met deze training is er voor ouders de gelegenheid om aan te sluiten bij de presentatie die er gegeven zal worden over de visie en werkwijze van Total Talent Academy, deze zal plaatsvinden naast en op het veld rondom de clinic. Zo krijgen ook de ouders een inkijkje in de TTA stijl.

13:15-14:00

VOETBALTESTS

De voetbaltests zijn speciaal ingerichte tests voor: reactiesnelheid, schotkracht en doelgerichtheid. Hiervoor gebruiken wij meetinstrumenten als: reactie lampjes, schotmeter (in km/h) en een target goal. Aan het einde ontvang je een rapport van je trainer waarop jouw behaalde scores staan.

14:00-14:45

CHALLENGES

Het laatste onderdeel is een ultieme voetbal challenge, waarbij alle Total Talent eigenschappen samenkomen: techniek, snelheid, motoriek, inzicht en schot. Maar ook (en dat is niet onbelangrijk) mentaliteit zal hierbij hard nodig zijn.
De beste spelers van de challenges zullen een mooie prijs winnen!

14:45-15:00

AFSLUITING MET MYSTERY GUEST...

We sluiten de middag met z'n allen af. Hierbij zal de 'Mystery Guest' aanwezig zijn...

PNG-afbeelding-8341B812443E-1.png

GUESTS...

MYSTERY GUEST

TTA DREAM EVENT 
DATA:

 

12/12/2021 

NIEUWE DATA 2022 VOLGEN

bottom of page