top of page

"The platform for dreamers..."

05E918B3-3DF6-436D-8373-BC424121A354.PNG
IMG_0715.JPG

TTA X DREAM CODE

De missie van Dream Code en TTA heeft enorm veel overeenkomsten, denk bijvoorbeeld aan het nastreven van dromen. DC is de overkoepelende partij achter TTA  (lees hieronder meer over wat Dream Code doet)

Vanaf seizoen 2022-2023 gaan we de samenwerking op voetbalgebied nog meer intensiveren, zo zal het 'Dream Event' maandelijks terug keren en zal Dream Code een mooie rol krijgen binnen onze voetbalkampen. 

Benieuwd naar wat er nog meer aankomt?

Houdt dan onze socials goed in de gaten...

DREAM CODE:
  • Instagram Dream Code

OVER D.C:

Het begon allemaal met 1 idee van Steyn Akkerman (ook eigenaar van TTA)...

Een platform starten om iedereen te inspireren op weg naar hun dromen. Zijn missie is dan ook om iedereen een eerlijke en gelijke mogelijkheid te bieden om zijn/haar eigen droom te creëren en te leven. Een plek waar het niets uitmaakt of een droom groot of klein is, of wat de situatie eromheen is. Het enige wat ertoe doet is wat JIJ wil. 

WAT DOET DREAM CODE?

Dream Code is het platform voor dromers. In eerste instantie is DC een social media platform en podcast serie, met als streven: jou inspireren op weg naar je dromen. Daarnaast creëren en ondersteunen ze projecten waarbij eerlijke kansen op dromen centraal staan. Zo heeft Dream Code een belangrijke rol binnen de camps & clinics welke TTA zal organiseren, waardoor er een extra dimensie aan de onvergetelijke dagen toegevoegd zal worden. In de toekomst zullen er nog meer projecten volgen.

bottom of page